Χέιγουντ: "Ολοι έβλεπαν ότι ο Μπλατ φοβάται τον Λεμπρόν"

david blatt lebron james

Ο πρώην σέντερ των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Μπρένταν Χέιγουντ, μίλησε για το τι συνέβαινε καθημερινά στις προπονήσεις των Καβς δίνοντας μία διαφορετική όψη στη σχέση του Ντέιβιντ Μπλατ με τον Λεμπρον Τζέιμς.

 Ο Χέιγουντ αγωνίστηκε πέρυσι με τη φανέλα των Καβαλίερς και αποκάλυψε πως ο Μπλατ φοβόταν να κάνει παρατηρήσεις στον Λεμπρόν, ενώ πολλοί παίκτες ήθελαν τον Τάιρον Λου πρώτο προπονητή.

«O κόουτς Μπλατ ήταν αρκετά διστακτικός στο να πάει κόντρα στον Λεμπρόν. Ήταν μία περίεργη κατάσταση, γιατί εκείνος ήταν ένας rookie προπονητής και ο Λεμπρόν... μεγαλύτερος από τη ζωή. Θυμάμαι πως με τον Τζέιμς Τζόουνς τού είχαμε πει πως δεν γίνεται να περνάει χωρίς σχολιασμό ένα λάθος του Λεμπρόν στο βίντεο μετά τον αγώνα. Ολοι το βλέπαμε.Βλέπαμε έναν αιφνιδιασμό και στη συνέχεια ο Λεμπρόν δεν γυρνούσε στην άμυνα και δεν ήταν εκεί που έπρεπε να είναι. Ο Μπλατ συνέχιζε το βίντεο και δεν έλεγε τίποτα» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ακόμη και στην προπόνηση σφύριζε όλα τα φάουλ εις βάρος του Λεμπρόν και λέγαμε μεταξύ μας: "Ελα φίλε, τον φοβάται"»;

Παράλληλα, ο Χέιγουντ που δεν βρίσκεται φέτος στην ομάδα τόνισε πως μάθαινε ότι ο Μπλατ «είχε χάσει την ομάδα, ενώ πολλοί παίκτες φαινόταν πως ήδη έβλεπαν τον Λου ως μελλοντικό προπονητή».