Παπαντωνίου: «Γνωρίζουμε πως ο κόσμος της ΑΕΚ απογοητεύεται...»

papantwniou


Ο Νώντας Παπαντωνίου ανέφερε ότι ο κόσμος της ΑΕΚ απογοητεύεται από τις ήττες της ομάδας του στα «μεγάλα παιχνίδια» και τόνισε πως άπαντες το γνωρίζουν.

 Ο γκαρντ της «Βασίλισσας» δήλωσε στο επίσημο Blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: «Επικίνδυνη ομάδα το Λαύριο προερχόμαστε από μία κακή ήττα στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ. Καταφέραμε στην αρχή να προηγηθούμε, δείξαμε συγκεντρωμένοι και παίξαμε όπως είχαμε σχεδιάσει όλη την εβδομάδα. Δυστυχώς, στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε την συγκέντρωση μας, κάναμε πολλά λάθη και δεν αντιδράσαμε όταν ο ΠΑΟΚ έφτασε το ματς στον πόντο. Χάσαμε τον αγώνα από την άμυνα μας, γιατί δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τον ΠΑΟΚ κάτω από τους 70 πόντους.

Δεν μπορούμε να μείνουμε πίσω. Προχωράμε. Γνωρίζουμε πως ο κόσμος απογοητεύεται, που δεν δείχνουμε χαρακτήρα νικητή στα μεγάλα παιχνίδια. Εμείς από την πλευρά μας συνεχίζουμε τη καθημερινή δουλειά ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε στο ανάλογο επίπεδο, να κερδίζουμε αυτά τα ματς και όχι απλά να τα διεκδικούμε.

Δεν πρέπει να σταθούμε σ’ αυτό το ματς. Συνεχίζουμε. Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε μία επικίνδυνη ομάδα, το Λαύριο. Μία ομάδα με διαφορετικό πρόσωπο απ’ αυτό του πρώτου γύρου, με τρεις καινούργιους ξένους παίκτες και με πολύ επιθετικούς γκαρντ. Στόχος μας είναι να τους σταματήσουμε και να ξεκινήσουμε από την άμυνα, ώστε να καταφέρουμε μία πολύ εύκολη νίκη που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια.

Σας ευχαριστώ… Συνεχίζουμε όλοι μαζί».