Πλήρωσε την κούραση και τις απουσίες

ΠΑΟΚ Ολντεν

Μετά την επική ανατροπή απέναντι στην ΑΕΚ και τη μεγάλη νίκη κόντρα στη Λιμόζ, ο ΠΑΟΚ είχε να αντιμετωπίσει τον παράγοντα της κούρασης ενόψει του αγώνα με την Ολντενμπουργκ στο κλειστό της Πυλαίας. Κάτι που -στο τέλος- πλήρωσε ακριβά.


Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου παρουσιάστηκε «άδεια» από δυνάμεις σε αυτό το ματς και γνώρισε βαριά ήττα από την γερμανική ομάδα με σκορ 81-68. Σημαντικό ρόλο για την εξέλιξη του ματς έπαιξε και η απουσία του Σοφοκλή Σχορτσανίτη, ο οποίος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου από τον έμπειρο προπονητή.

Αντίθετα η Ολντενμπουργκ παρουσιάστηκε πιο έτοιμη και πιο διαβασμένη για αυτό το ματς και χάρη στην καλή της απόδοση στην δεύτερη -κυρίως- περίοδο μπόρεσαν να πάρουν διαφορά στο σκορ (38-28 στο 18' και 43-28 στο ημίχρονο). Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Μιλένκο Τέπιτς γύρισε το πόδι του και δεν μπόρεσε να ενισχύσει περισσότερο τον ΠΑΟΚ σε αυτό το ματς.

Καλύτερος για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν ο Μπεν Χάτσερ (17π., 3/3τρίπ.), ενώ ο Στέφαν Μάρκοβιτς πάλευε (σχεδόν) μόνος του κάτω από τα δύο καλάθια έχοντας 11 πόντους και 13 ριμπάουντ.

ΠΑΟΚ: Τέπιτς 2, Λιάπης, Βασιλειάδης 9 (1/8τρίπ.), Κακαρούδης 5 (1), Τσόχλας 2, Δέδας 7 (1), Μαργαρίτης 11 (1), Κώττας, Ντούβνιακ 4, Μάρκοβιτς 11, Χάτσερ 17 (3).

ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ: Κρ.Κράμερ 12 (2), Μασάδο 6 (2), Ντ.Κράμερ, Σμέλντερς 9, Πρέπελιτς 6, Λοκχαρτ, Πόλντινγκ 10 (2), Αλεξαντρόφ 9 (3), Σβέτελμ 3 (1), Κβάλε 15, Ντούγκινς 11.