«Θα μας λείψει ο Κουζμίνσκας»

PLAZA

Στις απουσίες των Στεφάν Μάρκοβιτς και Μιντάουγκας Κουζμίνσκας στάθηκε ο προπονητής της Μάλαγα, Ζοάν Πλάθα, ενώ έκανε ειδική αναφορά και στο αήττητο του Παναθηναϊκού στο ελληνικό πρωτάθλημα:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο που λίγο έλειψε να νικήσει στην πρεμιέρα τη Φενέρ. Ο Παναθηναϊκός είναι πρωτοπόρος και αήττητος στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ έχει κερδίσει ομάδες σαν την Μπαρτσελόνα και τη Ζαλγκίρις. Βάλτε στην εξίσωση και το δύσκολο ταξίδι. Πρέπει να προσπαθήσουμε να προσαρμόσουμε τον Νέλσον και τον Κούλεϊ στην ομάδα και να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Πέραν του Μάρκοβιτς, θα μας λείψει και ο Κουζμίνσκας, παίκτες που θα μπορούσαν να μας δώσουν πολλές λύσεις. Σε κάθε περίπτωση είναι ένας αγώνας που μπορεί να μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι και να αποκτήσουμε εμπειρίες για το μέλλον», δήλωσε ο προπονητής της Μάλαγα.

Από την πλευρά του, ο Ντάνιελ Ντίεθ είπε: «Παίζουμε σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της Ευρώπης, μόνο η Λοκομοτίβ έχει καταφέρει να κερδίσει εκεί φέτος. Πάμε στην Αθήνα σκεφτόμενοι μόνο τη νίκη, αλλά γνωρίζοντας και πόσο δύσκολο θα είναι να την πάρουμε. Θα πρέπει να παίξουμε σκληρά από την αρχή και να αποφύγουμε σκαμπανεβάσματα που θα μας φέρουν σε πιο δύσκολη θέση. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ ταλέντο σε όλες τις θέσεις, οπότε δεν θα πρέπει να χάσουμε τη συγκέντρωση. Είναι πολύ σημαντικό για μας να πάρουμε τη νίκη».