Η αποθέωση του Τζόρνταν στον Κόμπι (vid)

kobe jordan huge

Πόσα και πόσα έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί για τις σχέσεις Τζόρνταν-Μπράιαντ, όπως επίσης και πόση σπέκουλα έχει πέσει αναφορικά με το αν ο Κόμπι ηταν -τελικά- ο διάδοχος του «Αιρ».

Οπως αποδείχθηκε -γι άλλη μια φορά- στα σπορ δεν υπάρχουν κόντρες και διαμάχες. Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για τεράστια ονόματα του παγκοσμίου αθλητισμού και δη του μπάσκετ, όπως είναι οι δύο μεγάλοι άσοι της πορτοκαλί μπάλας.

Στην επίσκεψη του Μπράιαντ στη Σάρλοτ για την αναμέτρηση των Λέικερς με τους Χόρνετς, γνώρισε ένα ακόμα standing ovation, αν και το «κλου» της βραδιάς ήταν η... υποδοχή του Μάικλ Τζόρνταν μέσα από ειδικό βίντεο που είχε ετοιμάσει και το οποίο προβλήθηκε στα μάτριξ του στην «Time Warner Cable Arena».

«Θέλω να σε συγχαρώ για την απίστευτη καριέρα σου. Είμαστε περήφανοι για ό,τι πέτυχες όλα αυτά τα χρόνια. Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι έγινες ντραφτ από τους Σάρλοτ Χόρνετς, κάτι που μας συνδέει μαζί σου. Πάντα ήμουν κάτι σαν μεγάλος αδερφός σου κι εσύ σαν μικρός μου αδερφός, επικοινωνούσαμε συνέχεια. Ξέρω πως από πλευράς ανταγωνιστικού πνεύματος είσαι σαν κι εμένα και θα βρεις κάπου να το διοχετεύσεις αυτό σε ό,τι κάνεις στη συνέχεια» δήλωσε αρχικά ο Τζόρνταν και συνέχισε:

«Συγχαρητήρια σε σένα, τη Βανέσα και τις κόρες σου. Ήσουν μια μεγάλη βοήθεια στο παιχνίδι του μπάσκετ, βοήθησες στην προώθηση του ΝΒΑ, απέκτησες πολλούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο κι ανάμεσά τους εγώ. Ακόμη λατρεύω να σε βλέπω να παίζεις. Χαίρομαι πολύ για σένα κι ό,τι κατάφερες στο χώρο του μπάσκετ. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Οτιδήποτε με χρειαστείς, ξέρεις τον αριθμό μου κι ελπίζω να κρατήσουμε επαφή. Να απολαύσεις την τελευταία σου χρονιά, παιχνίδι με το παιχνίδι. Να προσέχεις»!