Καταιγιστική Καρδίτσα, παρέσυρε τον Απόλλωνα!

mack karditsa apollon eurokinissi

Η Καρδίτσα δεν δυσκολεύτηκε με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πάτρας και επιβλήθηκε άνετα, όπως δείχνει και το σκορ, 95-67.

Η Καρδίτσα υποδέχτηκε τον Απόλλωνα σε ματς για την 4η αγωνιστική της Β' φάσης του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League και κατάφερε πολύ εύκολα να επικρατήσει με 95-67, φτάνοντας έτσι πλέον το ρεκόρ της στο 9-17, ενώ από την άλλη η ομάδα της Πάτρας βυθίστηκε ακόμα περισσότερο στο 4-22.

Καρδίτσα – Απόλλων: Το ματς

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με πολύ εντυπωσιακό τρόπο έχοντας κάνει σερί 20-0, το οποίο σταμάτησε στο 4:21 πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου ο Τζος Πέρκινς με τρίποντο, σε μία περίοδο η οποία έληξε 30-14.

Αντίστοιχη ήταν η εικόνα και στη συνέχεια, με την Καρδίτσα να παραμένει σταθερά μπροστά έχοντας το πάνω χέρι και πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το σκορ στο 59-31.

Με την επιστροφή των παικτών στο παρκέ για το δεύτερο μισό της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον ίδιο ρυθμό και παρέμειναν σε απόσταση από τον Απόλλωνα ο οποίος δεν μπορούσε να σταματήσει τους αντιπάλους του, με το τρίτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται τελικά με το σκορ στο 77-45.

Στην τελευταία περίοδο, δεν υπήρξε κάποια ιδιαίτερη αλλαγή στην εικόνα του παιχνιδιού, με το ματς να φτάνει στο τέλος του και την Καρδίτσα να πανηγυρίζει την άνετη νίκη με 95-67.

Τα δεκάλεπτα: 30-14, 59-31, 77-45, 95-67