Ιστορική πρωτιά για Μπαρτζώκα με 112 νίκες σε 118 αγώνες στην κανονική περίοδο!

bartzokas intime 1

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας «έγραψε» ένα ιστορικό ρεκόρ στην Stoiximan Basket League για τον Ολυμπιακό καθώς άφησε στη δεύτερη θέση τον αείμνηστο Γιάννη Ιωαννίδη όσον αφορά τις περισσότερες νίκες στην regular season.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού απολαμβάνει μια... ιστορική πρωτιά στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League έχοντας τρομερό ποσοστό επιτυχίας στα παιχνίδια της κανονικής περιόδου.

Μετά τη νίκη των «ερυθρολεύκων» απέναντι στην Καρδίτσα με 85-73 ο Γιώργος Μπαρτζώκας έφτασε τις 112 νίκες σε σύνολο 118 αγώνων στην regular season. Όπερ και σημαίνει ποσοστό επιτυχίας που φτάνει στο 94.9%! Με αυτή τη νίκη άφησε πίσω του τον αείμνηστο Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος είχε 111 νίκες σε 130 αγώνα, ήτοι 85.4% ποσοστό επιτυχίας. Βέβαια, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά και ο ΕΣΑΚΕ, ο «ξανθός» είχε άλλες 18 νίκες κανονικής περιόδου στη σεζόν 1991-92.

Τον ίδιο αριθμό νικών στην πρώτη θέση είχε και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος είχε χρειαστεί 128 αγώνες για να φτάσει τις 112 νίκες. Δηλαδή ποσοστό επιτυχίας της τάξεως του 87.5%, Αυτό σημαίνει ότι ο τεχνικός του Ολυμπιακού με νίκη την επόμενη Κυριακή (24/3, 17:15) στην Πάτρα επί του Απόλλωνα για την τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Basket League, θα γίνει ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες κανονικής περιόδου στην ιστορία του Ολυμπιακού στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα!