Ήρθε για τον Ιωνικό, προπονήθηκε με την ΑΕΚ και... πήγε Λαύριο ο Φέργκιουσον!

fer

Ο Φέργκιουσον ήρθε για τον Ιωνικό, πήγε στην ΑΕΚ, όμως το άλυτο θέμα με τα Ban τον οδηγεί στο Λαύριο. Τρεις ομάδες σε 20 μέρες άλλαξε ο Αμερικανός.

Η ιστορία με τον Τέρανς Φέργκιουσον είναι απίστευτη και όμως ελληνική. Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ ήρθε στην Ελλάδα πριν από περίπου 15 μέρες με σκοπό να υπογράψει στον Ιωνικό Νικαίας. Η αναταραχή, όμως, που προέκυψε με την ιστορία του Βαγγέλη Τσάπα οδήγησε τον 23χρονο γκαρντ-φόργουορντ στα Λιόσια και την ΑΕΚ. Και εκεί, όμως, δεν ήταν γραφτό να παίξει ο πρώην παίκτης των Θάντερ. 

Η «Ενωση» έχει ακόμη ban, ο χρόνος περνάει και ο Φέργκιουσον, που έκανε προπονήσεις με τους «κιτρινόμαυρους», δεν ήθελε να μένει συνεχώς εκτός δράσης.Τελικώς θα συνεχίσει την καριέρα του στο Λαύριο, το οποίο έψαχνε «πλάγιο» παίκτη μετά την αποπομπή του Τζεβόν Μπλερ. Εψαχνε έναν παίκτη να του δώσει το κάτι παραπάνω αφού η φετινή χημεία έχει τα θεματάκια της. Συν τοις άλλοις ανέβηκε από πέρυσι ο πήχης και καλώς ή κακώς το Λαύριο συγκρίνεται με την σούπερ επιτυχημένη σεζόν, που είχε.