Καλή εμφάνιση από Καλαϊτζάκη, συμβουλές από Γιάννη (vid)

kala giannis

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης ήταν θετικός στην ήττα των Μπακς από τους Τίμπεργουλβς ενώ στο περιθώριο του αγώνα δέχθηκε και τις συμβουλές του Γιάννη Αντετοκούνμπο, 

Την δεύτερη του εμφάνιση στο Summer League πραγματοποίησε ο Γιώργος Καλαϊτζάκης. Ο παίκτης των Μπακς είδε την ομάδα του να χάνει με 91-64 στο summer league του Λας Βέγκας από τους Τίμπεργουλβς και μέτρησε 9 πόντους (3/4 βολές, 3/5 δίποντα, 0/2 τρίποντα), 1 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα και ένα λάθος σε ένα ματς που υπέστη μικροτραυματισμό στο πόδι στην τέταρτη περίοδο. Για τους νικητές ο Νόουελ είχε 26 πόντους, ενώ από την πλευρά των ηττημένων ο Ράντολφ σημείωσε 17. Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις ο Καλαϊτζάκης με τη φανέλα του Μιλγουόκι.

Στο μεταξύ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι από την πρώτη στιγμή δίπλα στον Γιώργο Καλαϊτζάκη, κάτι που φάνηκε και στο ματς κόντρα στη Μινεσότα. Έκατσε δίπλα του και του έδωσε πολύτιμες συμβουλές, με το νέο απόκτημα των... ελαφιών να τον ακούει με μεγάλη προσοχή όπως φαίνεται και από την εικόνα. Πάντα κοντά στους συμπαίκτες του ο Έλληνας σταρ.