Συνέχεια στο σερί Κλίπερς και Νάγκετς

ekwqutjvuaehyqk

Με τους Λέοναρντ και Τζορτζ να είναι εξαιρετικοί, οι Κλίπερς έκαναν περίπατο στο Ντάλας επικρατώντας των Μάβερικς με 114-99.

Μόνο στα χαρτιά ήταν ντέρμπι ο αγώνας των Μάβερικς με τους Κλίπερς, δύο από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα. Στην πραγματικότητα η παρέα των Λέοναρντ, Τζορτζ επέβαλε από την αρχή το παιχνίδι και επικράτησε ακόμα πιο άνετα από όσο δείχνει το τελικό 99-114. Μια νίκη που έφερε τους Κλίπερς στο 13-5, ενώ οι... καουμπόηδες έπεσαν στο 11-6. Το παιχνίδι όπως αναφέραμε δεν είχε ενδιαφέρον, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν από το πρώτο δωδεκάλεπτο μια διαφορά, να την κρατάνε άνετα και να παίρνουν τη νίκη.

Μια νίκη που για να την πάρουν χρειάστηκε ο Καουάι Λέοναρντ να βάλει 28 πόντους, ο Τζορτζ 26 από τους οποίου οι 17 στην πρώτη περίοδο, αλλά και να κλέψει και 6 φορές την μπάλα από αντιπάλους του, ενώ ο Ουίλιαμς ακολούθησε με 21. Για τους ηττημένους ο Ντόντσιτς είχε μεν 22 αλλά ήταν άστοχος έχοντας 0/8 τρίποντα, ενώ ο Πορζίνγκις έφτασε τους 15 παίρνοντας και 10 ριμπάουντ. 

Νάγκετς - Ουίζαρντς 117-104

DENVER, CO - FEBRUARY 13: Nikola Jokic #15 of the Denver Nuggets looks on against the Sacramento Kings on February 13, 2019 at the Pepsi Center in Denver, Colorado. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2019 NBAE (Photo by Bart Young/NBAE via Getty Images)

Ντέρμπι για μία περίοδο στο Ντένβερ με τους Νάγκετς να πατάνε... γκάζι στην δεύτερη και να επικρατούν των Ουίζαρντς με 117-104.

Το πολύ καλό τους ξεκίνημα συνέχισαν οι Νάγκετς. Η ομάδα του Ντένβερ επικράτησε και των Ουίζαρντς με 117-104 και έφτασε το 13-3, με τους πρωτευουσιάνους να πέφτουν στο 5-10. Ο αγώνας ήταν ντέρμπι μόνο για την πρώτη περίοδο, όταν οι δύο ομάδες βρισκόντουσαν κοντά η μία στην άλλη. Στην δεύτερη οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι, πήραν μια διαφορά 15 πόντους και κάπου εκεί ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση. 

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Γκραντ με 20 πόντους και τον ακολούθησαν οι Μπάρτον με 17, Μάρεϊ με 16. Κακός επιθετικά ο Γιόκιτς με μόλις 8 πόντους, αλλά με ελάχιστες για τα δεδομένα του προσπάθειες (μόνο 4/8 δίποντα είχε), ωστόσο ο Σέρβος κατέβασε 20 ριμπάουντ σε 25 λεπτά συμμετοχής. Για τους ηττημένους ο ΜακΡί είχε 21 και οι Μπιλ, Μπέρτανς και Βάγκνερ ακολούθησαν με 14.