Σφαιρόπουλος: «Οι Αγγελόπουλοι ξέρουν καλά τι κάνουν»!

sfairopoylos

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» στο ΣΕΦ και την εφετινή προσπάθεια των Πειραιωτών.  

 Ο προπονητής της Μακάμπι εξήγησε στην αρχική τοποθέτηση του μετά από τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο Φάληρο:

«Πριν μιλήσω για το παιχνίδι, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προέδρους του Ολυμπιακού για τη βράβευση και επίσης όλους τους φίλους του Ολυμπιακού που μου έδωσαν αυτό το θερμό καλωσόρισμα. Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, γενικώς παίξαμε καλά στην άμυνα, έπειτα από το timeout παίξαμε σωστά, προηγηθήκαμε στο τέλος της πρώτης περιόδου, κερδίσαμε όλες τις περιόδους του αγώνα, βρήκαμε πόντους στο τρανζίσιον από την άμυνα μας κι έτσι φτάσαμε στη νίκη. Δεχτήκαμε 25 πόντους στο β' ημίχρονο, κρατήσαμε τον Ολυμπιακό στους 65 πόντους κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, αν αναλογιστεί κανείς την εμφάνιση του στη Μόσχα. Ο δρόμος είναι μακρύς... Δεν χρειάζονται υπερβολές και περίεργες αντιδράσεις...».

Στη συνέχεια μίλησε για την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ: «Το χειροκρότημα του κόσμου είναι σημαντικό, διότι δείχνει ότι αναγνωρίζουν την προσπάθεια που κάναμε αυτά τα τέσσερα χρόνια εδώ. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπέρδεψα τα αποδυτήρια αλλά τους... πάγκους (γέλια)». Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός συμμετέχει μόνο στην EuroLeague και όχι στην Α1: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι οι κύριοι Αγγελόπουλοι ξέρουν καλά τι κάνουν. Αυτή η προσπάθεια πρέπει να στηριχτεί από όλους. Μου άρεσε που οι οπαδοί του Ολυμπιακού στήριξαν στο τέλος παρά την ήττα. Ο Ολυμπιακός κάνει μια νέα αρχή, έχει νέους παίκτες, νέο υλικό, έχει αλλάξει πολύ σαν ομάδα, θέλει χρόνο και υπομονή... Στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό ο κόσμος θέλει άμεσα αποτελέσματα όμως ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι μόνο αν στηριχτεί η προσπάθεια θα φέρει καρπούς».gs