Σλότερ: «Θέλω τα... πάντα με την ΑΕΚ»!

ssss 5

Κατενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στην ΑΕΚ είναι ο Μάρκους Σλότερ, ο οποίος κατέφθασε στην Ελλάδα με την οικογένειά του.  

Ο Αμερικανός σέντερ αφίχθη το βράδυ της Κυριακής (18/08) στην Ελλάδα και είπε αρχικά: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Είμαι σε μια νέα χώρα, έχω παίξει πολλές φορές ενάντια ελληνικών ομάδων, αλλά είναι η πρώτη μου φορά εδώ ως παίκτης. Είμαι ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο στην ζωή και την καριέρα μου.

Ήθελα να είμαι μέρος μιας ομάδας σε άλλη χώρα και να αντιμετωπίσω μια νέα πρόκληση εδώ στην Ελλάδα. Είναι ωραία να ανακαλύψω μια νέα εμπειρία. Ήξερα κι άλλους παίκτες που ήταν εδώ, όπως ο Τζόρνταν Θίοντορ και ο Μάνι Χάρις. Μού είπαν υπέροχα πράγματα για την ομάδα και την Αθήνα. Ήταν μια εύκολη απόφαση μετά από αυτό για μένα».

Για τους στόχους του, τόνισε: «Θέλω να νικάω σε αγώνες και να κατακτήσω τρόπαια! Υπάρχει νοοτροπία νικητή στην ΑΕΚ κι εγώ θέλω περισσότερα. Ο στόχος είναι μόνο η νίκη».

Για τον Ματσιούλις, που ήταν και συμπαίκτες στην Ρεάλ, ανέφερε: «Είναι ωραία που ο Γιόνας είναι εδώ. Έχουμε παίξει μαζί παλιά στην Ρεάλ κι έχουμε πάρει τρόπαια. Θα βρούμε γρήγορα την χημεία μας».