Ματσάρα στο Πόρτλαντ και οι Μπλέιζερς το 2-1 ύστερα από 4 παρατάσεις! (vid)

467675

Μετά από ένα ματς θρίλερ και τέσσερις παρατάσεις οι Μπλέιζερς κατάφεραν και πήραν μια υπερπολύτιμη νίκη κόντρα στους Νάγκετς με τελικό σκορ 140-137.

 Οι δύο ομάδες αρνούνταν να παραδοθούν και το ματς ήταν σε όλη την διάρκεια του στην... κόψη του ξυραφιού. Ο Γιόκιτς ήταν μοιραίος για την ομάδα του, αφού πήρε τα δύο τελευταία σουτ στην κανονική διάρκεια και στην πρώτη παράταση, ενώ και ο Λίλαρντ έχασε την ευκαιρία να δώσει την νίκη στην ομάδα του. Πάντως, ο Dame ήταν εκείνος που ισοφάρισε με λέι απ για να στείλει το παιχνίδι στην τέταρτη παράταση. Εκεί οι Μπλέιζερς ήταν πιο ψύχραιμοι και με το τρίποντο του Χουντ πήραν το προβάδισμα και το κράτησαν μέχρι το τέλος.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ήταν ο ΜακΚόλουμ με με 41 πόντους, 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 4 κλεψίματα, ενώ από κοντά και ο Λίλαρντ με 28 πόντους και 8 ασίστ. Σπουδαία δουλειά και από τον Καντέρ που τέλειωσε το παιχνίδι με 18 πόντους και 15 ριμπάουντ και double double. Για τους Νάγκετς, Μάρεϊ και Γιόκιτς τράβηξαν το βάρος στην επίθεση με 34 και 33 πόντους αντίστοιχα, ενώ ο Σέρβος ψηλός κατέβασε και 18 ριμπάουντ, ενώ μοίρασε και 14 ασίστ. Οι δυο ομάδες πάλεψαν, έδωσαν στο κοινό μια μοναδική παράσταση και πλέον η σειρά είναι στο 2-1 με τους Μπλέιζερς να καταφέρνουν να πάρουν και το ψυχολογικό αβαντάζ.