Γιαννακόπουλος: «O μύθος Πιτίνο να μείνει κοντά μας για πολλά χρόνια»!

giannakopo 0

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποθέωσε τον Ρικ Πιτίνο κι εξήγησε πως επόμενος στόχος του Παναθηναϊκού είναι η πρόκριση στο Final 4!  

 Με τη νίκη τους κόντρα στην Μπουντούτσνοστ, οι «πράσινοι» κατάφεραν να κλείσουν τη regular season με 8 νίκες στα 10 τελευταία ματς. Από αυτές τις 8 νίκες οι έξι ήταν συνεχόμενες και χάρη σε αυτές μπόρεσαν να ανατρέψουν την κατάσταση και να κάνουν την τελική αντεπίθεση, σφραγίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά.

Έτσι, λοιπόν, o Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και h Ρεάλ Μαδρίτης θα διασταυρώσουν για δεύτερη σερί σεζόν τα ξίφη τους με φόντο την είσοδο στο Final 4.Έπειτα από τη νίκη επί της Μπουντούτσνοστ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στον Ρικ Πιτίνο και του απέδωσε τα εύσημα για την αλλαγή εικόνας του «τριφυλλιού», δίνοντας το σύνθημα για την πρόκριση στο Final 4 στην Βιτόρια!

Η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
«Συγχαρητήρια σε όλους για την πρόκριση. Κάναμε το καθήκον μας απέναντι στον κόσμο που μας στηρίζει και που δεν σταμάτησε στιγμή να πιστεύει σε εμάς. Είναι μεγάλη τιμή για τον σύλλογο να έχουμε στον πάγκο μας τον μύθο Ρικ Πιτίνο. Εκτός από την μεταμόρφωση της ομάδας σε αγωνιστικό επίπεδο είναι ένας άνθρωπος από τον όποιο όλοι μαθαίνουμε καθημερινώς. Μακάρι να μείνει κοντά μας για πολλά χρόνια.

Επόμενος στόχος το Final Four».