«Αφιερωμένο στον Θανάση Γιαννακόπουλο!»

2085191 2

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αφιέρωσε το Κύπελλο Ελλάδος στον θείο του Θανάση Γιαννακόπουλο, ενώ σχολίασε και την απόφαση να διεξαχθεί ο Τελικός με παιδιά στις κερκίδες.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Από σήμερα κρατάμε τη νίκη, την 24η χρονιά με τίτλο. Η εμφάνιση θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Είναι πρωτοφανές, δεν υπάρχει άλλη ομάδα που το πετυχαίνει αυτό. Στόχος είναι να κρατάμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή. Θέλω πάντα να κερδίζει ο Παναθηναϊκός, το χαιρόμαστε, κι όταν παίζουμε καλά, κερδίζουμε.

Να πω ότι το Κύπελλο είναι αφιερωμένο στον Θανάση. Θέλουμε σύντομα να τον δούμε κοντά μας. Στην Euroleague δεν είμαστε εκεί που θα θέλαμε, ελπίζω να πάμε καλύτερα και να περάσουμε στους 8. Το ίδιο και στο πρωτάθλημα, να μείνουμε στην κορυφή.

Είναι μεγάλο το βάρος, είμαστε γεννημένοι για τα δύσκολα θα συνεχίσουμε να κρατάμε την κορυφή και τα επόμενα χρόνια. Όλοι έχουμε καταλάβει ότι ήταν ατυχής απόφαση να γίνει χωρίς οπαδούς. Η σημερινή ατμόσφαιρα εμένα δεν με γέμισε, θα θέλαμε να έχουμε τους οπαδούς μας μαζί, που μας στηρίζουν συνέχεια. Η διοργάνωση δεν μου πέφτει λόγος πως θα διεξάγεται, μου αρέσει ο Τελικός που γίνεται, αλλά θα ήθελα να είναι κι οι οπαδοί μας μαζί».