Ο Άρης τίμησε τους πρωταθλητές του '79!

aris 1

Ρίγος, συγκίνηση και αποθέωση στο Αλεξάνδρειο, καθώς στο ημίχρονο του αγώνα Άρης-Πανιώνιος βραβεύτηκε η πρωταθλήτρια ομάδα του 1979, με τον κόσμο να προσφέρει το πιο ζεστό του χειροκρότημα στους ήρωες εκείνης της εποχής.

Μάλιστα, η ΚΑΕ Άρης «έντυσε» τους πυλώνες (περιμετρικά του γηπέδου) με φωτογραφίες από εκείνη τη σεζόν (1978-79) όπου ο Άρης κατέκτησε το Πρωτάθλημα. Αρχιτέκτονας εκείνης της επιτυχίας ήταν ο Γιάννης Ιωαννίδης, στην παρθενική παρουσία του στους πάγκους και σε ηλικία 34 ετών.

 Οι Διαμαντής Σκόνδρας, Σταύρος Χωλόπουλος, Στράτος Βαμβακούδης, Δημήτρης Νάστος, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Βασίλης Παραμανίδης, Στέλιος Καλαντίδης, Διονύσης Ανανιάδης και φυσικά ο Χάρης Παπαγεωργίου φόρεσαν τις επετειακές φανέλες που σχεδιάστηκαν ειδικά για την περίσταση αυτή.

Φυσικά τιμήθηκε και ο κόουτς Γιάννης Ιωαννίδης και ο έφορος εκείνης της ομάδας, Γιώργος Λαγός. Ο κόσμος χειροκρότησε άπαντες και περισσότερο όμως αποθέωσε τους Βαγγέλη Αλεξανδρή, Χάρη Παπαγεωργίου και φυσικά τον Γιάννη Ιωαννίδη. Δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν οι Σπηλιώτης, Στυλιανού και Βορεάδης, ενώ ο Τάσος Σπάρταλης έχει φύγει από τη ζωή.