Ανάσα για το Λαύριο!

2052434 1

Στο πρώτο ματς του 2019, το Λαύριο άφησε επιβλητικά πίσω τις πέντε συνεχόμενες ήττες και ξέσπασε στην Κύμη (86-68). Εντυπωσιακό το ελληνικό δίδυμο Κακλαμανάκη-Κουζέλογλου στη ρακέτα των γηπεδούχων.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ. Αμφότερες παρουσιάστηκαν αρκετά αγχωμένες λόγω της σημασίας του αποτελέσματος με τους γηπεδούχους να βρίσκουν πρωταγωνιστή στο πρόσωπο του Κακλαμανάκη (11π.) και οι φιλοξενούμενοι στους Σαγκς (11π.) και Χόρτον (12π.).

Το Λαύριο βγήκε πιο αποφασισμένο από τα αποδυτήρια και με συνεχόμενα καλάθια του Λούντζη έτρεξε σερί 11-0 και βρέθηκε στο +15 (48-33, 23'). Από εκείνο το σημείο κι έπειτα μόνο μία ομάδα υπήρχε στο παρκέ με τους παίκτες του Σερέλη να έχουν το πόδι στο γκάζι και η διαφορά έφτασε στους 25 πόντους (78-53, 35').

Η ομάδα της Ανατολικής Αττικής, που επέστρεψε στις επιτυχίες, μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες, έφτασε στις τέσσερις νίκες, ενώ η ομάδα της Εύβοιας παρέμεινε στις δύο και στην τελευταία θέση μαζί με Ρέθυμνο, Κολοσσό Ρόδου και Άρη, ο οποίος αγωνίζεται αύριο (6/1) κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου. 

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν ο Κακλαμανάκης με 17 πόντους και 9 ριμπάουντ και ο Κουζέλογλου με 15 πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ άλλοι τρεις παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων. Από πλευράς ηττημένων, πρώτος σκόρερ ήταν ο Σαγκς με 22 πόντους.