Λάνγκφορντ: «Η καλύτερη ομάδα της καριέρας μου!» (vid)

euroleague me to deksi o pao 89 84 tin makampi.w hr

Ο Κιθ Λάνγκφορντ αποτελεί ένα από τα «βαριά χαρτιά» του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, με τον ίδιο να αποθεώνει τους «πράσινους» και τον Καλάθη στο... Focus που του έκανε η EuroLeague. 

 Αυτήν την εβδομάδα, η διοργανώτρια αρχή εστίασε στον έμπειρο Αμερικανό του Παναθηναϊκού, για τον οποίο μίλησαν τόσο ο Νικ Καλάθης, όσο και ο Τζέιμς Γκιστ.

«Είναι η καλύτερη ομάδα που έχω βρεθεί στην καριέρα μου. Στα 13 χρόνια που είμαι επαγγελματίας, ποτέ δεν έπαιξα δίπλα σε έναν γκαρντ όπως είναι ο Νικ Καλάθης ή παίκτες όπως είναι οι Τζέιμς Γκιστ και Στεφάν Λάσμε. Είναι όλο το πακέτο» ανέφερε ο Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος στάθηκε και στην περσινή πρόταση των «πρασίνων».

«Πέρυσι είχα την ευκαιρία να έρθω αλλά απέρριψα την πρόταση. Κάτι που ήταν λάθος από τη πλευρά μου. Στις business πάντα έχεις και μια δεύτερη ευκαιρία, την οποία και άρπαξα. Στον Παναθηναϊκό το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Το μόνο πράγμα που έχει λείψει από την καριέρα μου είναι το Final 4. Μπορεί να έχω κατακτήσει πολλούς ατομικούς τίτλους, αλλά το Final 4 είναι αυτό που μου λείπει...»