Τα «κίτρινα» χρόνια πολλά στον Γκάλη! (pics & vids)

990992 1

 O Νίκος Γκάλης κλείνει 61 χρόνια ζωής και η ΚΑΕ Άρης φρόντισε να του ευχηθεί... ποικιλοτρόπως μέσω των social media. 

 Μ' ένα ξεχωριστό video η ΚΑΕ Άρης εύχεται στο Νίκο Γκάλη, τον οποίο χαρακτηρίζει «το μεγαλύτερο αθλητικό θρύλος της χώρας».

Η ευχή της ΚΑΕ Άρης:

Η αθλητική οικογένεια του Νίκου Γκάλη, ο ΑΡΗΣ του εύχεται Χρόνια Πόλλα για τα σημερινά (23/07) του γενέθλια! Μαζί, όπως στο παρελθόν έτσι και στο μέλλον, θα ζήσουμε υπέροχες στιγμές τόσο του Νίκου όσο και του ΑΡΗ. Οι ευχές μας είναι από την καρδιά μας στο μεγαλύτερο αθλητικό θρύλο της χώρας!

 Επίσης η ΚΑΕ Άρης θυμήθηκε την βραδιά της τιμητικής εκδήλωσης πριν από πέντε χρόνια στο Αλεξάνδρειο.

Οι «κιτρινόμαυροι» έγραψαν στο twitter «ποιος μπορεί να ξεχάσει εκείνη τη μαγική βραδιά της 7ης Μαΐου του 2013; Ο Νίκος Γκάλης γνώρισε την απόλυτη αποθέωση, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΑΡΗΣ, για να τιμήσει τον κορυφαίο Έλληνα καλαθοσφαιριστή όλων των εποχών στο κατάμεστο "Nick Galis...»

 

 Τον Σεπτέμβριο του 2017, ο Νίκος Γκάλης έγινε μέλος του διάσημου Hall Of Fame και η ΚΑΕ Άρης θυμήθηκε τη στιγμή της ομιλίας του... 

Αν μη τι άλλο ήταν η μεγαλύτερη τιμή που δέχθηκε ο «γκάνγκστερ» του ευρωπαϊκού μπάσκετ, με τον μεγάλο του αντίπαλο στις μάχες Άρη-Τρέισερ, τον Μπομπ Μάκαντου να τον συνοδεύει στο πάνελ. 

«Ο Νίκος Γκάλης πέρασε στην αιωνιότητα του παγκοσμίου μπάσκετ με την είσοδο του στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame. Στις 8 Σεπτεμβρίου του 2017 βίωσε την ύψιστη τιμή που μπορεί να ζήσει ένας αθλητής μπάσκετ...» έγραψε στο twitter η «κίτρινη» ΚΑΕ.