«Προσωρινό όχι του Σίνγκλετον σε Εφές, Φενέρ, ΤΣΣΚΑ, Μπάρτσα και Αρμάνι»

Chris Singleton Panathinaikos PAO Euroleague video 625x375

Ο έγκριτος Τούρκος δημοσιογράφος Ισμαήλ Σενιόλ αποκάλυψε πως ο Κρις Σίνγκλετον ενημέρωσε όλες τις ομάδες που του έχουν καταθέσει προτάσεις ότι προς το παρόν τις απορρίπτει.  

Ο Σίνγκλετον ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τον Παναθηναϊκό ως πρωταθλητής Ελλάδας και βγήκε στην αγορά των free agents προκαλώντας το ενδιαφέρον ουκ ολίγων ομάδων της EuroLeague που κατέθεσαν συγκεκριμένες προτάσεις στον Αμερικανό φόργουορντ.

‏Όπως αναφέρει ο Ισμαήλ Σενιόλ, ο Σίνγκλετον ενημέρωσε τις ΕφέςΦενέρμπαχτσεΤΣΣΚΑΜπάρτσελόνα και Αρμάνι μέσω email ότι απορρίπτει προς το παρόν οποιαδήποτε πρόταση, εξηγώντας πως θέλει να περιμένει πριν πάρει την οριστική απόφασή του.

«Ο Κρις Σίνγκλετον ήταν η πιο περίεργη περίπτωση της μεταγραφικής περιόδου. Χθες έστειλε ένα email στις ΕφέςΦενέρμπαχτσεΤΣΣΚΑ ΜόσχαςΜπαρτσελόνα και Αρμάνι Μιλάνο ώστε να τους ενημερώσει ότι προς το παρόν απορρίπτει τις προσφορές τους! Θα πάει στην Κίνα ή στο ΝΒΑ; Δεν υπάρχουν πληροφορίες ακόμα. Το μόνο που λέει στις ευρωπαϊκές ομάδες είναι ότι θέλει να περιμένει πριν αποφασίσει... Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, η Φενέρμπαχτσε συμφώνησε με τον Ζοφρί Λοβέρν. Η Εφές θα συναντηθεί με τον Αντριάν Μοερμάν ενώ ο Τρέι Τόμπκινς προτίμησε να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης».