Σπανούλης: «Το καλύτερο μου καλάθι αυτό που μας χάρισε το πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ»

4430246

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για την πρωτιά στον πίνακα των σκόρερ και θυμήθηκε το τρίποντο στο ΟΑΚΑ που χάρισε το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2015-16.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη Νέα Σμύρνη ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στο επίτευγμά του, «ναι πολύ τιμητικό να γίνεται αυτό. Σκέφτομαι, ωστόσο, μόνο το τώρα. Είναι τιμή μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες και τους προπονητές που είχα, όλα αυτά τα χρόνια, και μου έδειχναν σεβασμό και εμπιστοσύνη. Αυτά, όμως, θα τα σκεφτώ πολύ αργότερα. Είμαι ακόμη εν ενεργεία παίκτης. Οι υποχρεώσεις τρέχουν και τώρα αρχίζουν τα playoffs της Euroleague».

Για τον αν προτοιμάστηκε διαφορετικά για το σημερίνο παιχνίδι: Λίγο ναι. Το είχα στο μυαλό μου  και ήξερα ότι χρειαζόμουν 9 πόντους. Με επηρέασε κάπως η ατμόσφαιρα και οι άδειες εξέδρες. 

Για το πιο αξέχαστο καλάθι: Σϊγουρα θυμάμαι το νικητήριο σουτ στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού που χάρισε το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό.

Για το αν σκεφτόταν το ρεκόρ όταν ξεκινούσε την καριέρα του: «Όχι. Δεν το σκεφτόμουν καν όταν ξεκινούσα. Μόνο την κάθε ομάδα που αγωνιζόμουν σκεφτόμουν πώς θα βοηθήσω. Ευχαριστώ τον Θεό που με ευλόγησε να παίξω μπάσκετ».