Σάκοτα: «Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε... αύριο στο Final-4»

1885933

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε λίγο μετά την άφιξη της αποστολής της ομάδας από το Στρασβούργο και εξήγησε ότι η ΑΕΚ θα ήταν έτοιμη ακόμα και αν διεξαγόταν... αύριο το Final-4 του BCL.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova λίγο μετά την επιστροφή της ομάδας, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όταν παίζεις με μία ομάδα αρκετά παιχνίδια, μαθαίνεις τον αντίπαλο. Εννοείται ότι ξέραμε πως η Στρασμπούρ δεν έχει μεγάλη διαφορά από εμάς. Όπως ότι έχουμε το πάνω χέρι, αλλά δεν έπρεπε να σκεφτόμαστε τη διαφορά. Πήγαμε να κερδίσουμε. Είχαμε κάποια προβλήματα στο παιχνίδι, αλλά τα διαχειριστήκαμε»,

Όσον αφορά τη διεξαγωγή του Final 4 είπε πως «θα ήμασταν έτοιμοι ακόμη κι αν παίζαμε αύριο. Η φόρμα ποτέ δεν είναι σε ευθεία γραμμή. Υπάρχουν αρκετές ημέρες μέχρι το Final 4 και πρώτα πρέπει να κερδίσουμε τα δυο παιχνίδια που ακολουθούν στο πρωτάθλημα. Περιμένουμε να δούμε και τον αντίπαλο από την κλήρωση».

Και κατέληξε κάνοντας αναφορά στους παίκτες που ενίσχυσαν το «κιτρινόμαυρο» ρόστερ:  «Οι προσθήκες μας έκαναν να είμαστε πιο πλήρεις και να μπορέσουμε να παίξουμε και με άλλα στιλ παιχνιδιού».