Παπαθεοδώρου: «Έχουμε τις πιθανότητές μας»

παπα

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σκιαγράφησε την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ, την τουρκική Καρσίγιακα για τους «16» του BCL και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για πρόκριση της ομάδας του.

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ:

«Αγωνίζεται στο καλύτερο Πρωτάθλημα της Ευρώπης μετά το ισπανικό, έχει καλούς παίκτες ειδικά στην επίθεση και συνηθίζει να πηγαίνει σ’ ένα παιχνίδι πολλών κατοχών με ψηλά σκορ», είπε αρχικά για την Καρσίγιακα και συμπλήρωσε. «Στη φάση των 16 όλες οι ομάδες είναι υψηλού επιπέδου. Υπάρχει χρόνος μέχρι αυτά τα ματς, όταν έρθει η στιγμή θα έχουμε φροντίσει και θα έχουμε προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα. Θεωρώ ότι έχουμε τις πιθανότητές μας».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε κυρίως στη δική του ομάδα. «Απαραίτητη προϋπόθεση για μας είναι να ξεκουραστούμε αυτό το διάστημα έπειτα από ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και ταυτόχρονα να προπονηθούμε όλοι μαζί γιατί κι αυτό μας λείπει». Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ρωτήθηκε και για τη διασταύρωση του ζευγαριού του ΠΑΟΚ με το αντίστοιχη της Τενερίφης με τη Μούρθια και απάντησε… «αυτό δεν το βλέπουμε».

Στον επίλογο των δηλώσεών του, αναφέρθηκε στον αυριανό(15/2) αγώνα με την Κύμη. «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς η Κύμη στους τελευταίους δύο μήνες έχει παρουσιάσει πολύ καλό πρόσωπο βάσει απόδοσης και αποτελεσμάτων. Ειδικά στο γήπεδό της. Εμείς έχουμε κάποια προβλήματα τα οποία πρέπει να διαχειριστούμε».