«Είμαι στην καλύτερη φάση μου!»

SINGL

Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης και ο Κρις Σίνγκλετον, ολοκληρώνοντας το «πράσινο» παζλ ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. 

«Είναι κάτι για το οποίο ανυπομονούσα καιρό. Ήρθα στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό Superfoods και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα μου», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Ήταν ένα γεμάτο καλοκαίρι για μένα, αλλά δεν ήταν δύσκολο. Μετά από την πολύ καλή χρονιά που είχαμε πέρυσι με τη Λοκομοτίβ, με την οποία γράψαμε ιστορία για τα δεδομένα της ομάδας, είχα τη δυνατότητα να πάω στην Κίνα να παίξω κάποια παιχνίδια και τώρα πιστεύω είμαι στην καλύτερή μου φάση! Είμαι έτοιμος να αντεπεξέλθω στον Παναθηναϊκό, ανυπομονώ να αγωνιστώ μαζί του και θέλω να κερδίσω τα πάντα μαζί του! Αυτοί είναι οι στόχοι του και οι δικοί μου!».

Ο Αμερικανός σέντερ αναφέρθηκε και στο τουρνουά του Διαμαντίδη, λέγοντας: «Ξέρω ότι την επόμενη εβδομάδα υπάρχει το τουρνουά του Διαμαντίδη. Είναι ένας μεγάλος παίκτης και χαίρομαι που θα συμμετάσχω. Θα δώσουμε δυνατά παιχνίδια, θέλω να δω πού βρίσκεται η ομάδα και να προσαρμοστώ, ώστε να μπω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με την ομάδα και να είμαι έτοιμος να βοηθήσω».