«Μακάρι να έπαιζα μαζί με τον Διαμαντίδη»

nikols

Ο Ντιμίτρις (και όχι Ντεμέτρις όπως διευκρίνησε ο ίδιος) Νίκολς βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης στην Αθήνα και το αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στην διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη. 

Ο Αμερικανός φόργουορντ αφίχθη στο Ελευθέριος Βενιζέλος μισή ώρα νωρίτερα απ’ ό,τι ήταν προγραμματισμένο και μίλησε για την ευκαιρία που έχει να φορέσει την πράσινη φανέλα. «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα να παίξω εδώ. Ξέρω την παράδοση που έχει η ομάδα κι έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους, οι οπαδοί επίσης είναι φοβεροί. Είμαι χαρούμενος που θα γίνω κομμάτι της οικογένειας», δήλωσε αρχικά.

Ο Νίκολς έχει επισκεφθεί το ΟΑΚΑ ως αντίπαλος κι όπως υπογράμμισε: «Αυτό που θυμάμαι έντονα είναι οι οπαδοί. Είναι κάτι συναρπαστικό να παίζεις μπροστά σε τέτοιο κόσμο ακόμα κι ως αντίπαλος. Θυμάμαι έναν αγώνα όπου ήρθαμε για να πάρουμε την πρόκριση και δεν ήταν καθόλου εύκολο. Όπως είπα είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσουν οι αγώνες».

Σχετικά με τον στόχο να βρεθεί ξανά στο Final 4 της Euroleaue, αυτή τη φορά με τους «πράσινους», σημείωσε: «Είναι πάντα στόχος. Στην ομάδα υπάρχει ένα γκρουπ με εξαιρετικούς παίκτες και θα κάνω ό,τι μπορώ για να πετύχουμε, είναι σίγουρα στόχος μας».

Όσον αφορά στο τουρνουά που θα διοργανώσει ο Παναθηναϊκός Superfoods προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη το διήμερο 16 και 17 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ, σχολίασε: «Μακάρι να είχα την ευκαιρία να παίξω με τον Διαμαντίδη αλλά είναι σπουδαίο που θα τον τιμήσουμε, έκανε πολλά για τη χώρα και το κλαμπ. Θα είναι σπουδαίο που θα παίξω γι' αυτόν αλλά και κόντρα στην παλιά μου ομάδα. Θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί».