Πρώτο φιλικό για τον ΠΑΟΚ

παοκ12

Τα πρώτα δείγματα γραφής του νέου ΠΑΟΚ θα έχει τη δυνατότητα να δει ο Σούλης Μαρκόπουλος, αφού ο «δικέφαλος του βορρά» θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Δευτέρα (5/9, 5μ.μ.) την ΜΖΤ Σκοπίων στο (κεκλεισμένων των θυρών) κλειστό της Πυλαίας.

Αναλυτικά:

«Επιστροφή στις προπονήσεις από σήμερα το πρωί για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, που μπήκαν ξανά στο διπλό και επίπονο πρόγραμμα της προετοιμασίας. Από σήμερα ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα ο Jordan Sibert και στη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ενσωματωθεί ξανά στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας.

Από την αρχή της επόμενης εβδομάδας θα μπει η ομάδα και στη διαδικασία των φιλικών αγώνων. Το πρώτο φιλικό τεστ της ομάδας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στο PAOK Sports Arena την MZT Σκοπίων. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 5μ.μ. και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Το μεγάλο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την πρωταθλήτρια Ευρώπης CSKA Moscow που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016, θα είναι ο πρώτος αγώνας στον οποίο οι φίλαθλοι της ομάδας θα παρακολουθήσουν για πρώτη φορά τη νέα ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου».