Ο... αργοπορημένος Σίνγκλετον και ο Γουάιτ

single

Την ώρα που στο Καρπενήσι συνεχίζονται αμείωτα οι προπονήσεις στο πλαίσιο της προετοιμασίας, ένας μεγάλος προβληματισμός ήρθε να προστεθεί στην ημερήσια διάταξη του Αργύρη Πεδουλάκη!

Ο Κρις Σίνγκλετον θα χάσει όλο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην πόλη της Ευρυτανίας, αφού η ομάδα του προκρίθηκε στους τελικούς του πρωταθλήματος Κίνας. Όπερ και σημαίνει ότι η ένταξή του στην στους «πράσινους» δρομολογείται για μετά το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Με λίγα λόγια οριακά θα προλάβει το τουρνουά προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη το διήμερο 16 και 17 του μήνα! Αυτή η εξέλιξη μόνο... ικανοποίηση δεν έφερε στις τάξεις της ομάδας, με τον παίκτη να έχει «γεμάτη» χρονιάς με φουλ υποχρεώσεις από τον Οκτώβριο του 2015 και χωρίς καθόλου ξεκούραση!

Δεν αποκλείεται να πάρει μερικές μέρες άδεια και αυτό διότι οι επίσημες υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού Superfoods θα ξεκινήσουν μετά τις 5 Οκτωβρίου. Παρόλα αυτά ο Πεδουλάκης τον χρειάζεται προκειμένου να μπει στην ομάδα, να μάθει τα συστήματα, να αφομοιώσει την φιλοσοφία του και να πάρει παιχνίδια στα δυνατά τουρνουά που θα μεσολαβήσουν. Για την... ιστορία, ο Σίνγκλετον είχε 29 πόντους στη νίκη της Ανχούι επί της Χενιαν με 116-104 για το 3-2 στη σειρά.

Ο Γουάιτ και το... ψάξιμο

Στο μεταξύ ο τεχνικός των «πρασίνων» εξετάζει όλες τις πιθανές λύσεις για τη θέση του πάουερ φόργουορντ, ο οποίος θα μπορεί να βοηθάει και στο «τρία». Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Οκάρο Γουάιτ, ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ για τους Μαϊάμι, αλλά χωρίς να διαθέτει εγγυημένο συμβόλαιο. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να φύγει από την ομάδα όταν θα γίνουν οι... εκκαθαρίσεις μέχρι να βρεθούν 15 παίκτες στο ρόστερ.

Βέβαια υπάρχει καιρός μέχρι τότε και θεωρείται δύσκολο να περιμένει ο Παναθηναϊκός τόσο πολύ. Γι' αυτόν τον λόγο ο τεχνικός των «πρασίνων» εξετάζει καθημερινά τις λίστες με τα ονοματα που προτείνονται, ενώ δεν παραλείπει να κοιτάζει και για γκαρντ. Αν και για «κοντό» θα αποφασίσει στα τέλη του άλλου μήνα.