Τα γύρισε ο Κλαβέρ, ενεργοποιείται το Plan B

manuchar

Κλαβέρ ήταν και... πάει! Ο Ισπανός φόργουορντ γύρισε τελικά τη πλάτη του στον Παναθηναϊκό και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα αφήνοντας τους «πράσινους» στα κρύα του λουτρού!

Επίσημοι κύκλοι της ΚΑΕ κάνουν λόγο γι’ απόλυτα αντιεπαγγελματική συμπεριφορά καθώς από την Πέμπτη το βράδυ οι δύο πλευρές αντάλλασαν διαρκώς τα συμβόλαια συνεργασίας. Επειδή οι «πράσινοι» κάλυψαν οικονομικά όλα τα «θέλω» του αθλητή τα εμπόδια που έβρισκαν οι Ισπανοί αφορούσαν τα πιο ψιλά γράμματα των συμβολαίων. Ακόμη και αυτά όμως όλο το επιτελείο της ΚΑΕ είχε πέσει πάνω στην υπόθεση προκειμένου να τα καλύψει και να μην αφήσει ούτε ένα ψεγάδι.

Εν τέλει, όμως, αυτό που λένε από τον Παναθηναϊκό είναι πως όλο  παιχνίδι των λέξεων και των διατυπώσεων έγινε προκειμένου να πιεστεί η Μπαρτσελόνα, η οποία υπέκυψε και πλήρωσε περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ στη Βαλένθια για να πάρει τα δικαιώματα του Κλαβέρ.

Από εδώ και στο εξής στον Παναθηναϊκό βάζον σε εφαρμογή το plan b! Όπερ και σημαίνει ότι αναμένεται να κλείσουν άμεσα τον Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι, ενώ θα κοιτάξουν για «τεσσάρι» από το ΝΒΑ και δη από τους «κομμένους» του σάμερ λιγκ. Οι εξελίξεις τρέχουν και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά τον σχεδιασμό των «πρασίνων»