«Δεν είναι πολλοί αυτοί που μας πιστεύουν, αλλά...»

perperoglougr

Ο Στράτος Περπέρογλου δήλωσε πως η Εθνική Ομάδα θα κυνηγήσει να κερδίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο και ταυτόχρονα να διαψεύσει όλους εκείνους που δεν την πιστεύουν.

Αρχικά είπε:
«Σίγουρα είναι διαφορετικό τουρνουά και η ομάδα έχει αλλάξει πολύ. Ξεκινάμε αύριο με μια άγνωστη σχετικά ομάδα σε εμάς. Πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ σοβαροί. Μένουν τέσσερις αγώνες, στόχος μας είναι να περάσουμε στην Ολυμπιάδα και θα δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Στη συνέχεια πρόσθεσε:
«Είναι ένα ειδικό τουρνουά. Ξέραμε από την αρχή ότι δεν θα υπάρχει ξεκούραση και όλα τα παιδιά έχουν έρθει να παίξουν αυτό το τουρνουά. Όπως προείπα είμαστε νέα ομάδα και προσπαθούμε να δώσουμε όλοι ό,τι μπορούμε για να πετύχουμε το στόχο μας. Δεν είναι πολλοί αυτοί που πιστεύουν σε εμάς, αλλά από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Στην Εθνική δεν υπάρχει παλιός και καινούργιος. Εμπειρία από τέτοια τουρνουά έχουν αρκετά παιδιά. Είναι μια ειδική κατάσταση, είναι τέσσερα παιχνίδια και η δυναμικότητα των ομάδων διαφέρει. Πρέπει να παίξουμε με σοβαρότητα από την αρχή γιατί όπως έχει δείξει το παρελθόν μπορείς να πέσεις θύμα έκπληξης».

Κλείνοντας, ο Στράτος Περπέρογλου μίλησε για το «γαλανόλευκο» scouting που έχει γίνει στο Ιράν, με το οποίο η Εθνική θα τεθεί αντιμέτωπη (4/7) στην πρεμιέρα του προολυμπιακού τουρνουά:
«Οι προπονητές προσπαθούν να μας δώσουν να καταλάβουμε όσο το δυνατόν περισσότερα για το πώς παίζει το Ιράν. Σε καμιά περίπτωση δεν θα υποτιμήσουμε αυτό τον αντίπαλο και έχουμε και ακόμα ένα βίντεο να δούμε αύριο και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι».