Επιθυμούν παραμονή ΜακΝιλ στον Άρη

aris mcneal

Η παραμονή του Τζέρελ ΜακΝιλ είναι το πρώτο μέλημα του Άρη τη δεδομένη στιγμή και οι «κίτρινοι» κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Άρης συνεχίζει με ταχύτατους ρυθμούς τις προσπάθειες ενίσχυσής του, τη στιγμή που προτεραιότητα αποτελεί η παραμονή του Τζέρελ ΜακΝιλ. Η παραμονή του συγκεκριμένου παίκτη θεωρείται πολύ σημαντική, καθώς ήταν ένας εκ των κορυφαίων σκόρερ της περσινής περιόδου για τους «κίτρινους».

Ο Αμερικανός γκαρντ θα καθορίσει και τον υπόλοιπο σχεδιασμό της ομάδας και γι αυτό έχουν βάλει στην όλη διαδικασία να μεσολαβήσει και ο Ιβάν Ζορόσκι. Ο πρώην παίκτης Ολυμπιακού και Πανιωνίου εργάζεται πλέον ως ατζέντης, έχοντας αναλάβει το έργο να κρατήσει τον Τζέρελ ΜακΝιλ στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Άρη. Εκτός αυτού, οι δύο τους αγωνίστηκαν την ίδια περίοδο στην ομάδα της Μοντεγκρανάρο (2010-2011) και από τότε διατηρούν φιλικές σχέσεις.

Ο 29χρονος γκαρντ έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα της Τουρκίας, όμως το τρομοκρατικό χτύπημα που έλαβε χώρα στη γειτονική χώρα αλλά και η γενικότερη κατάσταση που επικρατεί, τον έχουν οδηγήσει στο να μην σκέφτεται το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Όσον αφορά την παραμονή του Τζαμέλ Χάγκινς, αυτή φαντάζει απίθανη, καθώς ο Αμερικανός ψηλός έχει ήδη στα χέρια του προτάσεις από ομάδες της Τουρκίας και της Ιταλίας. Επομένως, έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.