Η λαμπερή φιέστα του Ολυμπιακού (pics)

fiesta1

Ηταν το επιστέγασμα μια μεγάλης και επίπονης χρονιάς. Η κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος πανηγυρίστηκε δεόντως από τους φίλους του Ολυμπιακού που έσπευσαν στο ΣΕΦ για να αποθεώσουν τα ινδάλματά τους.

Οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης έκαναν το φαληρικό παλέ να... σειστεί από τις εκδηλώσεις λατρείας, οι οποίες κορυφώθηκαν τη στιγμή που ο αρχηγός του Ολυμπιακού σήκωσε στον ουρανό το τρόπαιο του πρωταθλητή Ελλάδα για τη σεζόν 2015-16.

Σφαιρόπουλος: «Να στήσουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη»

«Είναι μέρα χαράς, είναι μέρα στην οποία οι πρωταγωνιστές παίρνουν αυτό για το οποίο κοπίασαν όλη τη χρονιά, το πρωτάθλημα. Με τη στέψη επιβραβεύονται όσο είναι στην ομάδα, πρώτα από όλα οι πρόεδροι και μετά οι παίκτες, οι προπονητές και ο κόσμος. Ήταν μια σειρά τελικών που όλα τα παιχνίδια κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον. Είδαμε δύο πολύ μεγάλες ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο σε παιχνίδια που έκοβαν την ανάσα. Τελικά, κέρδισε η καλύτερη ομάδα, ο Ολυμπιακός. Ήμασταν σταθεροί όλη τη χρονιά, στο τέλος κάναμε αυτό που έπρεπε και δίκαια κατακτήσαμε το πρωτάθλημα» και πρόσθεσε για το «αύριο» των «ερυθρόλευκων»: «Η επόμενη μέρα θέλει ξεκούραση, ηρεμία και πολύ καλό σχεδιασμό και προγραμματισμό για να στήσουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Σπανούλης: «Εύχομαι να συνεχίσω»

«Είναι κάτι φανταστικό. Το πρωτάθλημα είναι οι κόποι της χρονιάς. Είμαι πολύ περήφανος γι' αυτά που καταφέραμε. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, από τους προέδρους μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο» και συμπλήρωσε για το μέλλον του: «Θα δούμε. Είναι μέρα χαράς. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να συνεχίσω».

Παπανικολάου: «Είμαστε μια οικογένεια»

«Τα λόγια είναι περιττά. Δεν μπορείς να το περιγράψεις αυτό, είναι καλύτερο να ζεις και να απολαμβάνεις τη στιγμή. Είναι μαγικό». Συνεχίζοντας, πρόσθεσε: «Αυτό είναι το μπάσκετ. Είναι παλαβό, γι' αυτό το αγαπάμε. Εχει καλές και άσχημες στιγμές, αλλά πάνω απ' όλα έχει μέσα στα αποδυτήρια μία οικογένεια που θέλει να κάνει τον κόσμο της χαρούμενο».

fiesta2

fiesta3

fiesta4

fiesta5

fiesta7

fiesta6