Το «αντίο» του Γουίλιαμς (pic)

eliotwillpao

Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγες ώρες από τον Παναθηναϊκό ο Έλιοτ Γουίλιαμς. Άλλωστε δεν βρισκόταν στα πλάνα του Αργύρη Πεδουλάκη και δεν πρόκειται να γίνει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του.

Ο Αμερικανός γκαρντ μπορεί να ξεκίνησε εξαιρετικά την παρουσία του στους «πράσινους» αλλά στην πορεία έριξε κατακόρυφα την απόδοσή του και δεν μπόρεσε να βοηθήσει ουσιαστικά τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του.

Άλλωστε το κασέ του είναι κάτι παραπάνω από... αλμυρό και δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει στην ομάδα με τα χρήματα που αξίωνε η πλευρά του. Ο ίδιος αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς του Παναθηναϊκού για μια απίστευτη πρώτη εμπειρία στην Ευρώπη. Το πάθος για μπάσκετ στην Ελλάδα είναι εξωπραγματικό. Ανυπομονώ για μεγάλα πράγματα στο μέλλον. #ΠΑΟ».

 

Want to thank all of the fans and supporters for an unbelievable first experience in Europe. The passion here in Greece for basketball is unreal. Looking forward to big things in the future #PAO

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Elliot Williams (@_ewill901) στις