Thunder, Thunder, Thundercats!! (vid)

okc westbrook gsw

Μπορεί στην Οκλαχόμα να μην κατοικεί ο θρυλικός... «Λάιονο» και η παρέα που κρατούσε συντροφιά στην απανταχού πιτσιρικαρία της δεκαετίας του '90, αλλά υπάρχουν δυο τύποι οι οποίο θα μπορούσαν κάλλιστα να συνθέσουν ένα αχτύπητο δίδυμο των Thundercats...

Οι Ράσελ Γουέστμπρουκ και Κέβιν Ντουράντ είναι οι... Thunder(cats) της εποχής μας, αφού με τις επιδόσεις τους στο παρκέ έχουν αναγκάσει και την ομάδα που μέτρησε εννέα νίκες σε 82 παιχνίδια να βρίσκεται πίσω στο σκορ στους τελικούς της Δυτικής Περιφέρειας.

Και αυτό χάρη στην μυθική εμφάνιση των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, οι οποίοι επικράτησαν των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στο τρίτο ματς της σειράς με 133-105 και πήραν το προβάδισμα με 2-1 νίκες. Ο Κέβιν Ντουράντ τελείωσε το ματς με 33 πόντους έχοντας 9/12 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 12/12 βολές, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 τάπες και (μόλις) ένα λάθος σε 32 λεπτά συμμετοχής, ενώ ο «διόσκουρος» Ράσελ Γουέστμπρουκ συμπλήρωσε άλλους 30 πόντους με 10/19 σουτ εντός πεδιάς, 9/11 βολές, 12 ασίστ και 8 ριμπάουντ.

«Πήραμε αυτό που αξίζαμε σε αυτό το ματς. Βέβαια κάθε φορά δεν τα πήγαμε καλά στο τρίτο παιχνίδι της σειράς, όμως στο επόμενο είχαμε τις απαντήσεις. Οπότε το κρατάμε στο μυαλό μας. Είμαι αισιόδοξος ότι θα παίξουμε πολύ καλύτερα στο 4ο παιχνίδι» ήταν τα λόγια του προπονητή των Γουόριορς Στιβ Κερ, ο οποίος είδε τον Στεφ Κάρι να έχει 24 πόντους αλλά να είναι άστοχος με 3/11 τρίποντα και 7/17 σουτ στο σύνολο. Ο Κλέι Τόμπσον πρόσθεσε άλλους 18 πόντους με 8/19 σουτ, εκ των οποίων 2/8 τρίποντα.