Με όλα τα αστέρια της η Σερβία!

Djordje Radul

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μπορεί να έλυσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, αλλά ήδη σκέφτεται το Προολυμπιακό τουρνουά το οποίο θα  διεξαχθεί στο Βελιγράδι...

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας συμπεριέλαβε όλα τα αστέρια στην προεπιλογή, την οποία αποτελούν 24 παίκτες. Οι μισοί από αυτούς θα «κοπούν» ώστε να σχηματιστεί η 12άδα που θα διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Φυσικά συμπεριέλαβε τους Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Ογκνιεν Κούζιτς και Νίκολα Μιλουτίνοφ, όπως επίσης και τον Μάρκο Κέσελ ο οποίος αγωνίστηκε φέτος στο Λαύριο. Κάλεσε επίσης τον Μίλος Τεόντοσιτς, τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και τους NBAers Νεμάνια Μπιέλιτσα, Νίκολα Γιόκιτς και Μπόμπαν Μαριάνοβιτς.

Αναλυτικά η προεπιλογή: Μίλος Τεόντοσιτς, Νεμάνια Μπιέλιτσα, Στέφαν Μάρκοβιτς, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς, Μάρκο Γκούντουριτς, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Όγκνιεν Γιαραμάζ, Νίκολα Γιόκιτς, Στέφαν Γιόβιτς, Νίκολα Κάλινιτς, Μάρκο Κέσελ, Όγκνιεν Κούζμιτς, Βλάντιμιρ Λούσιτς, Μίλαν Μάτσβαν, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Βασίλιε Μίσιτς, Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Νεμάνια Νέντοβιτς, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Βλάντιμιρ Στίματς, Στέφαν Μπίρσεβιτς, Ράντε Ζάγκορατς.