Μακάμπι καλεί...Μπλατ

blattt

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επιθυμεί την επιστροφή του Ντέιβιντ Μπλατ στον πάγκο της, μιας και ο Αμερικανός προπονητής κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, μετά από την λύση της συνεργασίας του με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

 Τη φετινή σεζόν η ομάδα του Ισραήλ πραγματοποίησε μια πολύ άσχημη πορεία στην Ευρώπη με αποτέλεσμα η διοίκηση της ομάδας να σκοπεύει να δυναμώσει την ομάδα ενόψει της ερχόμενης χρονιάς.

Φυσικά οι άνθρωποι της «ομάδας του λαού» επιθυμούν να φέρουν πίσω τον αγαπημένο τους προπονητή, Ντέιβιντ Μπλατ. Ο εν λόγω προπονητής βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας για την τετραετία (2010-2014). Το 2014 κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας με την ομάδα του Τελ Αβίβ στο Final Four που έλαβε χώρα στο Μιλάνο, ενώ και παλιότερα ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου της Μακάμπι (1999-2004).
Ο Αμερικανός προπονητής παρέμεινε για 1,5 χρόνο στο NBA και συγκεκριμένα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, καταφέρνοντας να φτάσει στους τελικούς του ΝΒΑ το 2015. Από τον Ιανουάριο του 2016 αποδεσμεύτηκε και είναι ελεύθερος με αποτέλεσμα η Μακάμπι να θέλει να συνεργαστεί ξανά μαζί του.