Selfies και φιλιά...για τους πρωταθλητές

cska moscow

Η ΤΣΣΚΑ αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης έπειτα από έναν απίστευτο τελικό κόντρα στη Φενέρ και οι φίλοι της ρωσικής ομάδας επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Ιτούδη και την υπόλοιπη ομάδα κατά την άφιξή τους στη Μόσχα.

Οκτώ χρόνια μετά και έπειτα από τρεις σερί χαμένους ημιτελικούς, η ΤΣΣΚΑ επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά στην ιστορία της, μετά τη νίκη με 101-96 επί των Τούρκων στην παράταση.
Η ρωσική ομάδα χρειάστηκε τον έξτρα χρόνο για να κερδίσει τη μαχητική Φενέρ που επέστρεψε από το -21 όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ολική ανατροπή απέναντι στη "ρωσική αρκούδα".
Οι παίκτες της "ομάδας του στρατού" γιόρτασαν στα αποδυτήρια της Mercedes-Benz Arena και σήμερα (16/5) γύρισαν στη Μόσχα, όπου και γνώρισαν αποθεωτική υποδοχή από αμέτρητους φίλους της ομάδας, οι οποίοι πήγαν στο αεροδρόμιο και δέχτηκαν τους θριαμβευτές του Βερολίνου με σημαίες, κασκόλ και συνθήματα!
Σε εξέχουσα θέση η ευρωπαϊκή κούπα στα χέρια του Βίκτορ Χριάπα, ο οποίος έβγαλε selfie με έναν φίλο της ομάδας ενώ ένας Ρώσος αγκάλιασε και φίλησε τον Μίλος Τεόντοσιτς, καθώς οι αθλητές έβγαιναν από το αεροδρόμιο.