Χάινς: «Ήρεμοι αλλά διαφορετικοί ο Ιτούδης και ο Μπαρτζώκας»

kyleh

Ο Κάιλ Χάινς, χαρακτήρισε με τα καλύτερα λόγια τους προπονητές Γιώργο Μπαρτζώκα και Δημήτρη Ιτούδη, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα championat.com, τονίζοντας πως και οι δυο τους είναι ήρεμες δυνάμεις με βαθιές μπασκετικές γνώσεις.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα αγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό του φετινού Final Four της Ευρωλίγκας κόντρα στο συγκρότημα του Κράσνονταρ και ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος έχει συνεργαστεί στον Ολυμπιακό μαζί με τον κόουτς της «Λόκο», ρωτήθηκε για το πώς είναι εντός κι εκτός παρκέ.

Αρχικά είπε:

«Είναι πολύ ήρεμος ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Εάν τον δείτε κατά τη διάρκεια των ματς υπάρχουν πολύ έντονες στιγμές, που δεν μπορείς να διαβάσεις τις εκφράσεις του προσώπου του. Είναι λακωνικός, λέει μόνο αυτά που είναι απαραίτητα. Είναι προφανές πως είναι ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους προπονητές. Οι τεράστιες γνώσεις του δεν μπορούν να αμφισβητηθούν».

Συνεχίζοντας, του ζητήθηκε να συγκρίνει τον Γιώργο Μπαρτζώκα με τον Δημήτρη Ιτούδη κι εξήγησε:

«Είναι και οι δύο ήρεμοι, αλλά με διαφορετικό τρόπο ο καθένας. Πίσω από την ηρεμία τους, βέβαια, κρύβεται μια σειρά συναισθημάτων. Ο Ιτούδης και ο Μπαρτζώκας δούλεψαν για χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα και ξέρουν τις δυνάμεις και τις αδυναμίες καθενός».