«Μακάρι να έρθει ο Ζήσης»

lou syn

Η ΚΑΕ ΑΕΚ δημοσίευσε το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος στάθηκε στην παραμονή του στην ομάδα, στην ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να αποκτήσει η «Ένωση» το καλοκαίρι, τον Νίκο Ζήση.


Για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ: «Έχω ζήσει στο ΟΑΚΑ και ξέρω την πίεση που ασκεί στον αντίπαλο. Σου δίνει πάρα πολύ μεγάλη ώθηση, όταν είναι γεμάτο του ΟΑΚΑ».

Για τον Μωραΐτη και τους υπόλοιπους νεαρούς παίκτες της ΑΕΚ: «Είναι ένα βήμα παραπάνω σε ταλέντο σε σχέση με τα παιδιά της ηλικίας του, αλλά αν δεν δουλέψει και δεν είναι 100% εδώ, δεν θα πετύχει κανένας. Είναι πάρα πολύ καλοί οι δικοί μας μικροί και το αγαπούν πάρα πολύ. Ο Τσαλμπούρης μού φέρνει λίγο στο στιλ».

Για το ενδεχόμενο να επέστρεφε ο Νίκος Ζήσης: «Μακάρι να ερχόταν ο Ζήσης, είναι φοβερός, εγκεφαλικός παίκτης. Παίζει τόσα χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο».

Για το αν θα μείνει και τους χρόνου στην ΑΕΚ: «Έχω συμβόλαιο, οπότε δύσκολα θα φύγω».

Για τον Ντράγκαν Σάκοτα και το αν ήταν άδικη η στάση του κόσμου απέναντί του: «Ο κύριος Σάκοτα έχει προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα, έχει πάρει το τελευταίο πρωτάθλημα μαζί της με μία τεράστια ανατροπή. Από τη μία, είναι άδικο, από την άλλη ίσως δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα. Αυτά είναι αποφάσεις της διοίκησης και θα πρέπει ο κόσμος να μην επηρεάζει».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Οι δικοί μου στόχοι είναι πάντα οι ψηλότεροι. Ακόμη και από τώρα, μακάρι να το πιστέψουμε όλοι μαζί και να κάνουμε το κάτι παραπάνω».