Γουίλιαμς: «Το καλύτερο δυνατό για την ομάδα και τον κόσμο μας»

williams1 0

 

O Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού, Έλιοτ Γουίλιαμς, με αφορμή την ανάδειξη του σε MVP της 25ης αγωνιστικής της Basket League μαζί με τον Οκάρο Γουάιτ, τόνισε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΕΣΑΚΕ, πως πρώτα κοιτάει τη συνολική δουλειά της ομάδας και μετά την δίκη του παρουσία στο παρκέ, ενώ πρόσθεσε πως θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να είναι ευτυχισμένος ο κόσμος της ομάδας.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

-Τι σημαίνει για εσένα η ανάδειξη σου σε TAGHeuer MVP, σε συνδυασμό με τη νίκη της ομάδας σου επί της ΑΕΚ;

«Για εμένα το σημαντικότερο είναι να νικάει η ομάδα κι όλοι να προσπαθούμε για το καλύτερο. Ομάδα σημαίνει «όλοι μαζί» κι αυτό είναι θεμελιώδης αρχή. Από εκεί και πέρα, το ότι βοήθησα την ομάδα μου να νικήσει είναι κάτι που με κάνει ευτυχισμένο, όχι φυσικά για τον εαυτό μου, αλλά για το σύνολο: τους συμπαίκτες μου, την ομάδα μου, τον κόσμο».

-Η σεζόν μπαίνει στην τελική ευθεία. Τι μπορεί να καταφέρει ο Παναθηναϊκός στο τέλος της;

«Το βέβαιο είναι ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό ώστε να καταφέρουμε να κάνουμε τον κόσμο ευτυχισμένο. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα υψηλών απαιτήσεων, όπως άλλωστε υπαγορεύει και η ιστορία του. Αυτό σημαίνει ευθύνη για όλους μας και το έχουμε καταλάβει».

-Αγωνίζεσαι για πρώτη φορά στην καριέρα σου στην Ευρώπη, ποια η γνώμη σου για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ;

«Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με πολύ καλό επίπεδο παικτών και προπονητών κι αυτό το διαπιστώνω σε κάθε αγωνιστική. Ομολογουμένως, έχει ενδιαφέρον για τον κόσμο κι είμαι χαρούμενος που αγωνίζομαι εδώ».