Ομπράντοβιτς: «Έτοιμοι και υγιείς στα πλέι οφ»

obradovic

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε πως τα πλέι οφ είναι η πιο σημαντική στιγμή της σεζόν και ανέφερε πως η Φενέρμπαχτσε πρέπει να είναι έτοιμη και υγιής τότε.

Αναλυτικά ο κόουτς της τουρκικής ομάδας, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague δήλωσε: «Το καλό είναι πως τρία παιχνίδια πριν από το τέλος του Top 16 είμαστε πρώτοι στον όμιλό μας. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε σοβαρά και να χρησιμοποιήσουμε αυτό το παιχνίδι για να προετοιμαστούμε για την πιο σημαντική στιγμή της σεζόν, τα πλέι οφ. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι και υγιείς τότε».

Ενώ, ο Πέρο Άντιτς που επιστρέφει από τραυματισμό, επισήμανε: «Παίζουμε κόντρα σε μια καλή ομάδα. Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες ομάδες στα Βαλκάνια. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ξέρουμε πως το ροτέισιόν μας δεν είναι το καλύτερο δυνατό με τον τραυματισμό του Γιάν Βέσελι. Όλοι πρέπει να κάνουν το βήμα προς τα πάνω, ειδικά εγώ, που έρχομαι από τραυματισμό. Θα δούμε. Θα παλέψουμε όπως σε κάθε άλλο παιχνίδι και θα δούμε τι θα συμβεί».