«Υποχρέωση να διεκδικούμε τίτλους, εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό»

timthumb 1

Οι «ερυθρόλευκες» θα πάρουν μέρος στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, που θα λάβει χώρα το τριήμερο 18-20 Μαρτίου στο νησί του Ιονίου. Αντίπαλός τους στον ημιτελικό θα είναι ο ΠΑΟΚ, ενώ στο άλλο ματς της τετράδας ο Παναθηναϊκός θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Αθηναϊκό.

Η προπονήτρια της ομάδας του Πειραιά αναλυτικά δήλωσε: «Κατ’ αρχάς να πω ένα θερμό ευχαριστώ στο δήμαρχο Λευκάδας για τη φιλοξενία μιας τέτοιας διοργάνωσης. Να συγχαρώ όλες τις ομάδες που προκρίθηκαν δίκαια σε αυτό το Final Four. Είναι τέσσερις πολύ καλές ομάδες και φορμαρισμένες για την εποχή. Εμείς, εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό, έχουμε υποχρέωση να διεκδικούμε τίτλους. Για αυτό το λόγο έχουμε έρθει εδώ. Θεωρώ ότι τα νοκ άουτ παιχνίδια έχουν μια ιδιαίτερη χροιά και δυσκολία. Θεωρώ τον πρώτο ημιτελικό σαν τελικό. Έτσι τον βλέπουμε όλοι στην ομάδα μας κι έχουμε έρθει προετοιμασμένοι εδώ για να κάνουμε αυτό που πρέπει, να διεκδικήσουμε και στο τέλος να χαμογελάσουμε για αυτόν τον τίτλο».

Η αρχηγός των Πειραιωτισσών, Ανθή Μπαλτά, εκπροσώπησε τις παίκτριες στη συνέντευξη Τύπου επισημαίνοντας: «Είναι θετικό να διεξάγονται τέτοιες διοργανώσεις στην επαρχία. Ελπίζω κι εύχομαι ότι ο κόσμος της Λευκάδας θα αγκαλιάσει το Final Four. Aπό εκεί και πέρα, για την ομάδα μου και για τον πρώτο στόχο της χρονιάς που είναι το Κύπελλο ξέρουμε ότι είναι δύσκολο. Δεν υπάρχουν φαβορί και είναι δύσκολα τέτοιου είδους παιχνίδια. Έχουμε προετοιμαστεί και θέλουμε να παίξουμε δύο τελικούς. Ο πρώτος είναι της Παρασκευής (18/03). Ελπίζω ότι στο τέλος θα είμαστε εμείς που θα χαμογελάσουμε στο τέλος. Από εκεί και πέρα, είναι δύσκολες διοργανώσεις, θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Ο ικανότερος και πιο τυχερός, γιατί σε τέτοια παιχνίδια χρειάζεται κι αυτό, να κερδίσει».