Στα δικαστήρια Ρεαλ και Μπαρτσελόνα

4523

 

Στα δικαστήρια Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, για τα πλαστά διαβατήρια Αμερικάνων παικτών, που αγωνίζονται στο Ισπανικό πρωτάθλημα.

Το όλο θέμα, ξεκίνησε όταν βγήκε στην επιφάνεια, ότι ο Αντι Πάνκο και του Μάρκους Σλότερ (2012-15) είχαν τον ίδιο αριθμό μητρώου στα διαβατήρια τους.

H Μπαρτσελόνα ζήτησε την παρουσία νομικών της εκπροσώπων στη δίκη, καθώς έχει έννομο συμφέρον.

Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα:

«Μετά τα τελευταίες ειδήσεις που δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα “La Vanguardia”, αναφορικά με τη χρήση πλαστών διαβατηρίων στο ισπανικό μπάσκετ, η Μπαρτσελόνα εκφράζει την έκπληξη και την ανησυχία της για το γεγονός, το οποίο εφόσον αποδειχθεί αληθές, θα σημαίνει προσβολή του υγιούς ανταγωνισμού.

Λαμβάνοντας υπόψιν τις σημερινές καταγγελίες, η διοίκηση του συλλόγου έδωσε εντολή στο νομικό τμήμα να πάρει άδεια ώστε η Μπαρτσελόνα να παρευρεθεί στη δίκη της υπόθεσης, από τη στιγμή που υπάρχει άμεσο έννομο συμφέρον.

Η Μπαρτσελόνα υποστηρίζει, εφόσον αυτές οι κατηγορίες επιβεβαιωθούν, πως αυτό θα συνεπάγεται άμεσα μία σειρά από πολύ σοβαρές αγωνιστικές συνέπειες. Όλα αυτά θα γίνουν ανεξάρτητα από τις λογικές ενέργειες που πρέπει να κάνει η ισπανική λίγκα και τα υπόλοιπα σωματεία που έχουν ζημιωθεί σύμφωνα με τις κατηγορίες».