Καλαϊτζίδης: «Θα παίξουμε και για τον Χρήστο»

kalaitzidis

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης σχολίασε την επόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση της Καβάλας με το Κόροιβο στο Blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο 30χρονος γκαρντ: «Αγαπητοί φίλοι του μπάσκετ, η βδομάδα που μας πέρασε μας άφησε μία γεύση γλυκόπικρη! Την αγωνιστική που μας πέρασε κερδίσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι και μείναμε ζωντανοί στο όνειρο της παραμονής. Δώσαμε λίγη χαρά στους εαυτούς μας και στον κόσμο και μάλιστα είδαμε έναν δικό μας παίκτη, τον Χρήστο Ταπούτο, να σταματάει στους 27 πόντους, γεγονός που τον ανέδειξε MVP της αγωνιστικής και σκόρπισε χαρά στα αποδυτήρια μας.

Δυστυχώς η χαρά μας κράτησε πολύ λίγο αφού ο Χρήστος σε μία ανύποπτη φάση στην προπόνηση υπέστη κάταγμα στο δάχτυλο και το χάνουμε για έναν μήνα. Μεγάλο σοκ για όλους! Σε μία στιγμή που το χρειαζόμασταν πάρα πολύ και ο ίδιος ήταν στην καλύτερη φόρμα του, το στερούμαστε σίγουρα στα δύο εκτός έδρας πολύ κρίσιμα παιχνίδια. Τι να πω όλα αυτά είναι στη ζωή και στο μπάσκετ δε μπορούμε κάτι να κάνουμε. Όλοι εμείς θα παίξουμε και για τον Χρήστο!

Ξέρουμε ότι η αποστολή μας είναι δύσκολη. Εάν θέλουμε να συνεχίσουμε με ελπίδες, θα πρέπει να πάρουμε επιτέλους μία εκτός έδρας νίκη. Είναι επιτακτική ανάγκη τώρα όσο ποτέ άλλοτε. Δουλεύουμε σκληρά όλοι μας με το προπονητικό τήμ και ο κόουτς Γιατζόγλου πιστεύει πολύ σε εμάς. Θα δώσουμε τα πάντα στα 40 λεπτά στο γήπεδο να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί σαν ομάδα».