Ο Ζήσης "σκότωσε" τη Μπάρτσα

zisis
 

Με πρώτο σκόρερ τον Νίκο Ζήση η Μπιλμπάο νίκησε εντός έδρας την Μπαρτσελόνα με 78-77 για τη δεύτερη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.Ο διεθνής γκαρντ πάτησε παρκέ για 25 λεπτά σκοράροντας 16 πόντους (10/10 β., 3/6 διπ., 0/2 τριπ.). Παράλληλα πρόσφερε και σε άλλους τομείς καθώς μάζεψε τρία ριμπάουντ και έδωσε δύο ασίστ στους συμπαίκτες του.

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Κώστας Βασιλειάδης ο οποίος σε 23 λεπτά συμμετοχής σημείωσε δέκα πόντους (5/6 β., 1/3 διπ., 1/3 τριπ.).

Η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη υποχρέωσε τους Καταλανούς στη δεύτερή τους ήττα σε ισάριθμους αγώνες, γεγονός που δημιουργεί προβλήματα στον Τσάβι Πασκουάλ.

Για τους «μπλαουγκράνα» οι οποίοι δεν έχουν ξεκινήσει καθόλου καλά φέτος, ο Άντε Τόμιτς προσπάθησε με 16 πόντους, αλλά αποβλήθηκε με πέντε φάουλ.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έπαιξε μόλις οκτώ λεπτά προσφέροντας έξι πόντους με δύο τρίποντα, ενώ το μεγάλο αστέρι της ομάδας, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο έμεινε στους δύο πόντους σε εννιά λεπτά, σαφέστατα επηρεασμένος από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί.