• NBA
  • Posted

Ο Ρούμπιο είναι εδώ

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του βρίσκεται ο Ρίκι Ρούμπιο. Ο Ισπανός πλέι μέικερ είναι σε θέση να προπονείται κανονικά και πολύ σύντομα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της Μινεσότα.

Ο προπονητής των «λύκων» Ρικ Έιντελμαν δικαιολογημένα παραπονιέται από την αρχή της σεζόν για την ατυχία που χτυπάει συχνά-πυκνά την πόρτα της ομάδας του.

Από τον περασμένο Μάρτιο ο Ρούμπιο είχε τεθεί εκτός αγώνων λόγω σοβαρού χτυπήματος στο αριστερό γόνατο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Λίγες ημέρες πριν το πρώτο τζάμπολ τραυματίστηκε και ο πάουερ φόργουορντ και σούπερ σταρ της ομάδας, Κέβιν Λοβ.

Σε μερικές ημέρες ο έμπειρος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του και τα δύο αστέρια του. Ο Λοβ έχει επιστρέψει ήδη και μάλιστα δείχνει πολύ φουριόζος, ενώ το ιατρικό επιτελείο της Μινεσότα άναψε το «πράσινο φως» και στον Ίβηρα πόιντ γκαρντ για να επιστρέψει στα παρκέ.

Επιτέλους για τον Έιντελμαν –κι αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο- σε μερικές ημέρες θα καμαρώνει το γεμάτο «οπλοστάσιό» του.

Μοναδική εξαίρεση ο Μπράντον Ρόι ο οποίος εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, λόγω των πολλών και σοβαρών τραυματισμών του στα γόνατα.