• NBA
  • Posted

Επιστρέφει ο Νοβίτσκι

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του στο γόνατο και θα είναι σύντομα σε θέση να ενισχύσει ξανά τους Ντάλας Μάβερικς.

Η απουσία του Γερμανού σούπερ σταρ -και εκ των κορυφαίων Ευρωπαίων παικτών όλων των εποχών- έχει στοιχίσει ακριβά στους Μαβς οι οποίοι δεν έχουν πραγματοποιήσει και το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στην κανονική περίοδο, μετρώντας τέσσερις νίκες και ισάριθμες ήττες σε οκτώ αγώνες.

Ο τεχνικός της ομάδας του Τέξας, Ρικ Καρλάιλ ανυπομονεί για να έχει ξανά στη διάθεσή του τον βετεράνο πάουερ φόργουορντ και με βάση τις τελευταίες εξελίξεις μπορεί να χαμογελά.

Με δηλώσεις που έκανε ο ίδιος ο Νοβίτσκι επιβεβαίωσε ότι σε δύο εβδομάδες θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του: «Οι γιατροί μου είχαν πει ότι θα μείνω εκτός για τρεις έως έξι εβδομάδες. Ήδη έχουν περάσει τρεις και έχω κουραστεί να παρακολουθώ την ομάδα χωρίς να μπορώ να βοηθήσω. Πιστεύω ότι σε δύο εβδομάδες θα μπορώ να παίξω. Για μένα δεν περνάει γρήγορα ο χρόνος της αποθεραπείας. Θέλω να μπω και να παίξω».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 34χρονος άσος αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 8 Οκτώβρη στη φιλική αναμέτρηση του Ντάλας με την Μπαρτσελόνα.