• NBA
  • Posted

Στον Ομπάμα οι Χιτ

Τη δική του παράσταση στον Λευκό Οίκο έδωσε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στο πλαίσιο της επίσκεψης της επίσκεψης των Χιτ στον Μπαράκ Ομπάμα λόγω της κατάκτησης του περσινού πρωταθλήματος.

Μία επίσκεψη στον πλανητάρχη είναι καθιερωμένη στις ΗΠΑ για όποια ομάδα κατακτά το δαχτυλίδι. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Μαϊάμι να βρεθεί στην Ουάσινγκτον για να συναντήσουν τα μέλη της ομάδας τον Ομπάμα. Ο φίλαθλος του μπάσκετ και πρόεδρος των ΗΠΑ τους υποδέχτηκε με ιδιαίτερο κέφι χωρίς πάντως να κρύψει για μία ακόμη φορά την προτίμησή του στους Σικάγο Μπουλς. Μάλιστα δεν παρέλειψε να τονίσει ότι θα ήθελε να ήταν στη θέση των Χιτ οι «ταύροι» αλλά δεν είχαν τύχη.

Από την πλευρά των παικτών των Χιτ το μικρόφωνο πήρε ο Τζέιμς ο οποίος με εμφανή διάθεση για χιούμορ δεν παρέλειψε να πει ευχαριστώ στη μητέρα του, ενώ υπογράμμισε ότι είναι μία πολύ σημαντική στιγμή για τη ζωή του, διότι πάντα ονειρευόταν ότι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Πλέον στόχος του συγκροτήματος του Έρικ Σποέλστρα είναι το Μαϊάμι να βρεθεί ξανά του χρόνου στον Λευκό Οίκο για τον ίδιο ακριβώς λόγο.