• NBA
  • Posted

Τραυματίστηκε ο Χάουαρντ

Οι Λέικερς συνεχίζουν να απογοητεύουν και υπέστησαν νέα ήττα στο Μέμφις από τους Γκρίζλις. Σημαντικότερη είδηση όμως ακόμα και από την καινούρια αποτυχία ήταν ο τραυματισμός του Ντουάιτ Χάουαρντ στον δεξί ώμο.
Ο σέντερ των «λιμνάνθρωπων» πρόλαβε να παίξει για μόλις 14 λεπτά χωρίς σε αυτό το διάστημα να προσφέρει ιδιαίτερα στην ομάδα του, καθώς πέτυχε δύο πόντους, μάζεψε δύο ριμπάουντ και έκανε ένα κόψιμο.

Σε μία ανύποπτη φάση και ενώ προσπάθησε να κερδίσει ένα «σκουπίδι» ο «Superman» ένιωσε πόνο στον δεξί ώμο και αμέσως έκανε νόημα για να γίνει αλλαγή. Μετά την αλλαγή έφυγε για τα αποδυτήρια και δεν εμφανίστηκε ξανά στο παρκέ.

Ακόμα κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τη σοβαρότητα της κατάστασής του, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ανεξάρτητα από τον τραυματισμό, ο Χάουαρντ δείχνει πλέον ξεκάθαρα ότι δεν περνάει καλά στο Λος Άντζελες και θα προτιμούσε να αγωνιζόταν κάπου αλλού. Μέχρι τις 21 Φλεβάρη που τελειώνουν οι ανταλλαγές, ο πρώην άσος των Ορλάντο Μάτζικ θα έχει πιθανότητες να μετακομίσει σε κάποια άλλη ομάδα που θα του ταιριάζει καλύτερα ο τρόπος παιχνιδιού.

Αν μπορούσε να διαλέξει ο ίδιος, είναι βέβαιο ότι θα πήγαινε στο Μπρούκλιν...