«Τα πράγματα ξεκαθαρίζουν με την Ελλάδα»

Ataman

Η Εθνική ομάδα της Ελλάδας θα τεθεί αντιμέτωπη με την Τουρκία σε δύο φιλικές αναμετρήσεις (23 & 26/6). Ο Τούρκος ομοσπονδιακός προπονητής, Εργκίν Αταμάν δήλωσε πως οι συγκεκριμένοι αγώνες θα παίξουν σημαντικό ρόλο για τα πλάνα του ενόψει του Προολυμπιακού Τουρνουά.

Το μοναδικό φιλικό που θα δώσει η Εθνική μας μπροστά στον κόσμο της είναι απέναντι στην Τουρκία (23/6) και εκεί οι φίλοι της επίσημης αγαπημένης θα δουν την Εθνική Ομάδα και τις προσπάθειες των παικτών του Φώτη Κατσικάρη πριν από το Προολυμπιακό τουρνουά στο Τορίνο.

Ο Τούρκος προπονητής, Εργκίν Αταμάν, μίλησε για τους αγώνες κόντρα στην Ελλάδα και ανέφερε κατά πόσο θα βοηθήσουν την ομάδα του τα συγκεκριμένα ματς λίγες ημέρες πριν το Προολυμπιακό τουρνουά στις Φιλιππίνες:

«Τα τελευταία δυο χρόνια προσπαθούμε να αναπτύξουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο. Πλέον έχουμε μπροστά μας την πρόκληση του Προολυμπιακού τουρνουά ενώ τα πράγματα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα σε ό,τι αφορά την εθνική ομάδα αυτή την εβδομάδα, στο φιλικό με την Ελλάδα.
Αύριο, λοιπόν, έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι προετοιμασίας στην Κωνσταντινούπολη με τις Φιλιππίνες, όπου θα γίνει μια ακόμα δοκιμή. Την Τετάρτη 22 Ιουνίου ταξιδεύουμε στην Ελλάδα, περιορίζοντας τους παίκτες της προεπιλογής από 20 σε 14. Επομένως, οι αναμετρήσεις με την Ελλάδα στην Αθήνα και την Κωνσταντινούπολη θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα αναφορικά στους παίκτες που θα αγωνιστούν στο Προολυμπιακό τουρνουά».