Πασκουάλ: «Δύσκολα θα γυρίσουμε σε κανονικότητα»

2031589 1

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν παρουσιάστηκε καθόλου αισιόδοξος όσον αφορά το μέλλον της ανθρωπότητας και υποστήριξε θα έρθει η κανονικότητα μόνο με την ανακάλυψη του εμβολίου. 

 Ο Καταλανός τεχνικός της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης μιλώντας στην «Mundo Deportivo» είπε χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να παίξουμε και πάλι φέτος. Όμως αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι το πότε θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Και έχω την αίσθηση, ότι με τον φόβο που κρύβουμε όλοι μέσα μας, ότι θα είναι πολύ δύσκολο να συμβεί αυτό εάν δεν βρεθεί σύντομα το εμβόλιο για την καταπολέμηση του ιού. Από τη μία θα σταματήσει να προσβάλλει τους ανθρώπους και θα σταματήσουν οι θάνατοι. Όσον αφορά το αθλητικό κομμάτι θα υπέγραφα ότι η σεζόν θα ξεκινούσε και πάλι χωρίς προβλήματα».

Επιπλέον ο Τσάβι Πασκουάλ είπε ότι «τα πάντα αλλάζουν πολύ γρήγορα. Για παράδειγμα πριν από τέσσερις ημέρες όλοι είχαμε την αίσθηση ότι τόσο το BCL όσο και η EuroLeague θα έπρεπε να τελειώσουν. Όμως τώρα η κατάσταση στις ΗΠΑ είναι πολύ κρίσιμη. Θεωρώ ότι γίνει στο ΝΒΑ θα επηρεάσει και τα υπόλοιπα πρωταθλήματα. Αν αποφασιστεί να παίξουμε το καλοκαίρι θα είναι μια κατάσταση που όλοι θα πρέπει να την αποδεχτούν. Δεν πιστεύω ότι το να μην κάνουμε διακοπές θα είναι πρόβλημα με όλα αυτά που βιωνουμε. Αν υπάρχει έστω και μια πιθανότητα να παίξουμε τον Αύγουστο τότε θα πρέπει να την αποδεχτούμε. Οτιδήποτε άλλο θα είναι εγωιστικό βάσει των όσων ζούμε».